itulau

tala fou

Su'ega Fualaau Fa'asaina ile Fale: O a i latou ma fa'afefea

Latou te Galulue

O su'ega o vaila'au ile fale e masani lava ole su'ega ole urine po'o su'ega faua e fa'aaoga e iloa ai le iai o nisi vaila'au.Atonu o ni fualaau faasolitulafono, o vailaau na faatonuina i se tagata, po o vailaau o loo faaaogaina e se tagata i se faiga faasolitulafono.

I totonu ole nofoaga ole soifua maloloina, ole su'ega ole vaila'au e ono aofia ai le mimi, lauulu, faua, po'o le toto.Peita'i, o su'ega i le fale e masani lava o le mimi po'o le faua ona, i nisi tulaga, e mafai ona fa'aalia fa'ai'uga vave pe i totonu o ni nai minute.

Ole su'ega ole urine ile fale e masani ona aoga ile mimi ile ipu fa'aputu ma fa'aofi se fasi pepa po'o se kaseti e su'e ai le mimi.Ole fasi pepa ole su'ega ole a fegalegaleai ma le mimi ma liliu se lanu fa'apitoa e fa'ailoa ai le iai o ni vaila'au fa'apitoa.

O nisi o su'ega i le fale o le a iloa ai se mea e tasi, ma o nisi su'ega e mafai ona iloa ai pe tusa ma le 14 pe sili atu vaila'au i le taimi e tasi.A fa'atau se su'ega, ia mautinoa o le a maua ai se tali mo le vaila'au o lo'o e su'eina ma i se fa'amalama talafeagai o le taimi.

E saogalemu ma vave.

Afai e te manaʻo e fai se oka tele, kiliki iinei

https://www.heolabs.com/5-in-1-drug-combo-antigen-rapid-test-cassette-mop-met-ket-thc-mdma-product/

Su'ega fualaau - Wikipedia


Taimi meli: Ian-19-2024