itulau

tala fou

O le HEO Technology e fa'atelevave Suiga Alamanuia ma Fa'atupuina Fa'aola Fagafao

O le 'ai i luga o "ponaivi malo" o suʻesuʻega faʻavae, faʻatekonolosi HEO faʻaleleia le malosi i totonu o le faʻafouga faafomaʻi.

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaleleia o le tulaga o tupe maua a tagata lautele, o maile ma pusi ua avea ma vaega taua o le tele o tagata i aso uma.Tatala le tele o upegatafa'ilagi ma fa'asalalauga fa'aagafesootai, tagata ta'uta'ua i luga ole Initaneti ma fagafao aulelei e fa'atupu mai e le gata.Ua avea fagafao ma soa taua i olaga o tagata i aso nei, aemaise lava tupulaga talavou.Afai tatou te fai atu sa masani ona faʻaaogaina e "leoleo le fale" i aso ua mavae, o lea ua faasolosolo malie lava ona faʻavaivaia lenei uiga, ma e oʻo lava ina avea ma "aiga" ma "fanau" i tagata.

O se tasi o faʻaaliga sili ona tuusaʻo o le tulaʻi mai o le tulaga o le tausiaina o fagafao i le sosaiete o le tele ma le tele o fagafao.E tusa ai ma le "2021 White Paper on China's Pet Industry" (lipoti faʻaaogaina), o le numera o taifau ma pusi i loʻu atunuu o le a oʻo atu i le 68.44 miliona i le 2021, o se faʻaopoopoga o le 8.7% i luga o le 2020. I le tulaga o le maketi tele, mai le 2020 i le 2020. 2021, o le averesi faʻaletausaga faʻatupulaia fua faatatau o le maketi atoa fagafao e maualuga e 20.6%, oʻo atu i le 249 piliona yuan.

I totonu o lenei pisinisi fagafao fa'aola vave, tausiga fa'afoma'i fagafao o se vaega o lo'o i ai le alamanuia i se tulaga iloga ma e le fa'atapula'aina le gafatia.O le "2021 White Paper on China's Pet Industry" (lipoti faʻaaogaina) o loʻo faʻaalia ai mai le 2019 i le 2021, o le maketi o le tausiga faafomaʻi o le a mai le 19% i le 29.2%.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le aofaʻi faʻatupeina o lenei matata na oʻo atu i le 700 miliona yuan i le tausaga talu ai-o le ala faʻafomaʻi fagafao ua vave ona avea ma "paʻu suamalie" e fiafia i ai le laumua.

O le mea moni, o le siisii ​​aʻe o le fagafaʻamea faʻafomaʻi e mafua ona o le mea moni o tagata e ana fagafao ua sili atu le gauai atu i le soifua maloloina o fagafao i tausaga talu ai nei.Mo i latou, o le maʻi o se fagafao pele o se tasi o mataupu sili ona popole i le faagasologa o le tausia o se fagafao.'Au'aunaga fa'alesoifua maloloina fa'avae e pei o tui ma fa'ama'i fagafao e le mafai ona fa'amalieina mana'oga maualuga a tagata e ana fagafao mo le soifua maloloina fagafao.O auaunaga fa'afoma'i fagafao fa'apolofesa maualuga ua avea ma aga masani o le atina'eina o alamanuia.

I le avea ai la o se atinaʻe, faʻafefea ona faʻafetaui le faʻateleina o manaʻoga fou?

Hangzhou HEO Technology Co., Ltd. ua tuʻuina atu i oloa faʻamaʻi faʻamaʻi manu talu mai lona faʻavaeina i le 2011. Faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le maketi fagafao i tausaga talu ai nei, ua atiaʻe ai se faʻasologa o mea e sili ona lelei ma taugofie fagafao.O oloa fa'ama'i fa'ama'i fagafao e aofia ai pusa su'ega ta'ifau ma feline, e pei o le CPV, CDV, CCV, CHW, FPV, FIV, FeLV, FCV, FHV, Lyme, ma isi.


Taimi meli: Iul-04-2023